Over ons

Hi! 

Wij zijn Pim en Laura: papa en mama van Julie. We hebben een grote liefde voor duurzame producten en vonden het lastig om écht zachte en duurzame doeken te vinden voor onze baby. Daaruit is het idee van Jut & Julie ontstaan. 

Na maanden zoeken en testen hebben we besloten om 2 verschillende doeken te maken. Een van 100% biologisch katoen en een van een bamboe en katoen blend. Beide zijn gemaakt op een eerlijke manier voor mens en natuur. 

Inmiddels is ons lieve meisje al weer ruim 1 jaar en nog steeds gebruiken we de doeken volop! Als leuke slab, als kleedje om op te spelen, om haar af te drogen en om hutten te bouwen. 

Naast de doeken zijn we altijd op zoek naar andere duurzame producten om ons merkje uit te breiden. De eerste uitbreidingen kan je al vinden op de website. Zo hebben we verschillende kleuren slabbetjes met vrolijke prints erop! De slabbetjes zijn ook van een duurzame grondstof en op een eerlijke manier gemaakt. 

Ben je op onze website terecht gekomen voor een (kraam)cadeautje? Dan pakken wij je bestelling uiteraard met liefde in. Woon je in de buurt kan je je bestelling gewoon komen ophalen. Woon je dat niet? Check dan de pagina met al onze retailers. 

We hopen dat jullie net zo blij zullen zijn met onze producten. Heel veel plezier ermee en onwijs bedankt voor je bestelling! 💓

Veel liefs,

Pim en Laura